Als je gaat scheiden moeten er heel wat afspraken worden gemaakt. Vooral bij een scheiding met kinderen is het belangrijk om alle afspraken goed op papier te zetten om alles voor iedereen zo duidelijk mogelijk te maken. Zo zorg je er ook voor dat er geen ruzie ontstaat. Kunnen jullie nog redelijk met elkaar overleggen, maar vinden jullie het lastig om tot concrete afspraken te komen? Ook dan kan een gezamenlijke advocaat de uitkomst bieden.

Samen om tafel

De advocaat gaat samen met jullie om tafel om jullie te helpen om tot goede afspraken te komen. Doordat een advocaat alle mogelijkheden die er zijn gemakkelijk voor jullie op een rijtje kan zetten, kan dit veel duidelijkheid geven en wordt het gemakkelijker om een knoop door te hakken.

Ouderschapsplan

Los van alle afspraken die in het convenant staan omtrent de financiën, de woning en bijvoorbeeld de inboedel zal er ook een ouderschapsplan moeten komen. In het ouderschapsplan staan alle afspraken omtrent de kinderen. De omgangsregeling, de vakantieregeling, schoolkosten en de kinderalimentatie zijn de belangrijkste punten die hierin worden opgenomen. Ook hier zal de advocaat jullie ondersteunen in het maken van alle afspraken.

Van a tot z tegen een vast tarief

Bij een scheiding op gezamenlijk verzoek zonder overeenstemming met kinderen helpt de advocaat jullie om samen tot goede afspraken te komen. Het gaat dan om afspraken over de reguliere zaken, maar ook over de kinderen. Alles wordt op de juiste manier op papier gezet en de scheiding wordt ingediend bij de rechter. De advocaat regelt de scheiding van a tot z. Dit kan tegen het vaste tarief van 2.395,-.

Zelfstandig ondernemer

Is één van jullie zelfstandig ondernemer dan gelden deze vaste tarieven helaas niet. Dit komt doordat een scheiding waar een bedrijf bij betrokken is vaak een stuk complexer is. Natuurlijk kunnen we je wel in contact brengen met de juiste persoon om hierbij te helpen, zodat die samen met jou kan bekijken wat ze voor je zouden kunnen doen.

Contact

Door ons uitgebreide netwerk hebben we altijd een goede advocaat bij jullie in de buurt, die kan helpen bij de scheiding. Wil je weten wie in jullie regio kan werken voor het vaste tarief? Wij helpen je graag verder.