Vast Advocatentarief.nl is onderdeel van De Nationale Adviesbalie. Momenteel bieden wij enkel voor familierechtszaken vaste tarieven aan. Dit wordt in de toekomst uitgebreid met andere rechtsgebieden. Wij kunnen je nu echter ook al helpen met zaken binnen andere rechtsgebieden. Bij ons krijg je altijd gratis juridisch advies. Vaak is er binnen andere rechtsgebieden hulp tegen het laagste uurtarief mogelijk. Wij adviseren je altijd om contact met ons op te nemen om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Overige rechtsgebieden

Wij behandelen onder andere ook zaken binnen het aansprakelijkheidsrecht, ambtenarenrecht, arbeidsrecht, bestuursrecht, burenrecht, erfrecht, huurrecht, jeugdrecht, ondernemingsrecht en strafrecht. Maar ook voor letselschade en andere zaken ben je bij ons aan het juiste adres.

Laagste uurtarief

Sommige mensen hebben voorkeur voor het laagste uurtarief ten op zichtte van een vast tarief. Wij denken graag met onze klanten mee en bieden om die reden ook hulp tegen het laagste uurtarief. De tarieven starten vanaf €121,50.

Meer weten?

Meer informatie over de mogelijkheden? Bel ons op 088-6002809 of vul het contactformulier in. Wij bellen je dan terug en zullen jouw zaak en de mogelijkheden bespreken.