Willen jullie graag in goed overleg de scheiding regelen, maar komen jullie er samen niet helemaal uit? Ook dan kun je samen terecht bij één advocaat. De advocaat gaat met jullie om de tafel om samen tot goede afspraken te komen. Alle mogelijkheden worden op een rijtje gezet, zodat jullie daar de beste keuzes in kunnen maken. Daarnaast maakt de advocaat een officiële alimentatieberekening en zorgt ervoor dat alles op de juiste manier op papier wordt gezet. Uiteindelijk zal de advocaat ook de scheiding indienen bij de rechter.

Verstandhouding

Samen de scheiding aangaan is vaak wel zo goed voor de verstandhouding. Er zijn geen winnaars en geen verliezers. Alles gaat in goed overleg. De advocaat heeft de juiste kennis in huis en kan jullie ook duidelijk uitleggen wat de regels zijn. Onze advocaten kunnen jullie hierin begeleiden en de scheiding van a tot z regelen voor een vast tarief.

Kinderen of geen kinderen

Hebben jullie kinderen, dan zal er meer geregeld moeten worden dan als dit niet het geval is. Naast een convenant met alle afspraken over de financiën, de inboedel en bijvoorbeeld de woning zal er ook een ouderschapsplan moeten komen. Daarom hanteren onze advocaten verschillende tarieven voor scheidingen met kinderen en scheidingen zonder kinderen.

Kies hieronder jouw situatie, dan krijg je alle informatie die je nodig hebt:

Gezamenlijk verzoek zonder overeenstemming (zonder kinderen)

Gezamenlijk verzoek zonder overeenstemming (met kinderen)