Als u als advocaat of mediator ook van mening bent dat de consument recht heeft op goede rechtsbijstand voor een vast tarief, dan kan aansluiten bij ons netwerk interessant voor u zijn.

Meer dan 10 jaar ervaring

Vastadvocatentarief.nl is een initiatief van De Nationale Adviesbalie (NAB). Met meer dan 10 jaar ervaring op internet als uitgever en eerstelijns helpdesk voor rechtshulp, is de NAB toonaangevend in de markt. Als geen ander zijn wij op de hoogte van wat er speelt op internet, binnen uw werkterrein en in de maatschappij. Hierdoor zijn wij in staat op elk moment in te spelen op marktontwikkelingen.
Op dit moment is er een belangrijke ontwikkeling gaande. Na onderzoek is namelijk gebleken dat mensen graag zekerheid willen over de kosten en het prettig vinden om hierover een duidelijke afspraak te maken. Dit zorgt voor een stukje zekerheid in een onzekere periode.

Lancering Vastadvocatentarief.nl

Deze ontwikkeling heeft er toe geleid dat wij Vastadvocatentarief.nl hebben gelanceerd. Wij willen hiermee de mensen die behoefte hebben aan een vast tarief tegemoet komen. Via onze site kunnen zij hun scheiding of alimentatiezaak regelen tegen een vast tarief. Dit tarief is tot stand gekomen in overleg met de advocaten en mediators uit ons netwerk.

Andere websites

Naast Vastadvocatentarief.nl hebben wij nog tal van andere websites. Bijvoorbeeld Ontslag-krijgen.nl, Alimentatiewijzer.nl, Echtscheiding-wijzer.nl, Eindesamenwonen.nl en Erfwijzer.nl. Ook via deze kanalen komen mensen met een juridische kwestie bij ons terecht. In deze gevallen kunnen onze advocaten of mediators helpen tegen het reguliere tarief. Daarnaast hebben wij nog de site Laagsteadvocatentarief.nl. Op deze site komen tal van rechtsgebieden aan bod en bieden wij hulp tegen het uurtarief van € 145,- exclusief btw.

Hoe wij werken

De eerstelijns rechtshulp doen wij zelf. Onze juridische medewerkers bellen de mensen die via de website aangeven rechtshulp te zoeken. Zij geven de mensen gratis advies en alleen als er echt behoefte is aan verdere rechtsbijstand verwijzen wij door naar een advocaat of mediator in ons netwerk.

De voordelen voor u op een rijtje:

  • Wij hebben een eigen contactcenter met ervaren juridische medewerkers.
  • Alleen aanvragen met een echt juridisch inhoudelijk probleem worden doorverwezen.
  • Algemene hulpvragen worden door ons zelf beantwoord.
  • De aanvrager wordt exclusief aan uw kantoor aangeboden.
  • U krijgt gefilterde aanvragen binnen uw werkgebied en rechtsgebied(en).
  • U krijgt bij ons een vast contactpersoon en ons tevredenheidsonderzoek houdt u en ons scherp!

Wilt u deel uitmaken van ons netwerk?

Wilt u deel uitmaken van ons juridische netwerk of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Telefonisch via 055-539 56 50 of per e-mail ecoppens@nab.nl. Wij zijn doorlopend op zoek naar nieuwe deelnemers. Dit, omdat de vraag naar betaalbare rechtsbijstand sterk toeneemt. Ook willen wij de rechtsgebieden op den duur verder uitbreiden.