Hieronder vind je een overzicht van de vaste tarieven die wij hanteren binnen het persoon- en familierecht. Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Scheiden op gezamenlijk verzoek

Bij scheiden op gezamenlijk verzoek zijn jullie het onderling al eens over de afspraken die gemaakt moeten worden. Er is geen conflict en er hoeft niet meer onderhandeld te worden. Scheiden op gezamenlijk verzoek is sneller, gemakkelijker en goedkoper. De echtscheidingsadvocaat legt al jullie wensen vast in een convenant en dient dit in bij de rechter.

Scheiden op gezamenlijk verzoek zonder kinderen:  1.295 euro

Scheiden op gezamenlijk verzoek met kinderen:  1.895 euro

Scheiden op gezamenlijk verzoek zonder overeenstemming

Willen jullie wel graag samen de scheiding ingaan met een goede advocaat, maar zitten jullie qua afspraken nog niet op één lijn? Dan kan een advocaat goed helpen om samen toch tot goede afspraken te komen. De advocaat gaat met jullie om tafel en bekijkt wat er nog besproken moet worden, maakt berekeningen, legt alle afspraken vast in het convenant en dient dit in bij de rechter.

Scheiden op gezamenlijk verzoek zonder overeenstemming zonder kinderen:  1.695 euro

Scheiden op gezamenlijk verzoek zonder overeenstemming  met kinderen:  2.395 euro

Scheidingsmediation

Bij mediation is er nog wel goed overleg mogelijk, maar hebben jullie wel hulp nodig om tot goede afspraken te komen. De mediator helpt hierbij. De gesprekken worden in goede banen geleid en alle gemaakte afspraken worden opgenomen in een convenant en ingediend bij de rechter. Zo kun je, ondanks de nodige discussiepunten, toch in goed overleg uit elkaar.

Scheidingsmediation zonder kinderen: 1.695 euro

Scheidingsmediation met kinderen: 2.395 euro

Alimentatiezaken

Is er iets veranderd in jouw situatie of in die van de ex? Is de omgangsregeling aangepast? Dan is er wellicht een verhoging of verlaging van de alimentatie mogelijk.

Alimentatiezaken: 1.495 euro

Alimentatiezaken samengesteld gezin: 1.995 euro

Bovenstaande prijzen zijn inclusief BTW, maar exclusief Griffiekosten en kosten voor eventuele uittreksels.

Ondernemers

Is één van jullie ondernemer, dan brengt dit wat meer complexe zaken met zich mee, zowel bij het regelen van een scheiding als bij het herberekenen van de alimentatie. In dat geval kunnen onze advocaten en mediators helaas niet helpen tegen het vaste tarief. Natuurlijk zijn er wel andere afspraken te maken. Neem hiervoor gerust even contact met ons op.

De advocaten waar wij mee samenwerken

Wij hebben een landelijk netwerk van advocaten en mediators. Zo zit er altijd een specialist bij jou in de buurt. Al onze advocaten en mediators zijn gespecialiseerd in het familierecht en hebben veel ervaring met het regelen van scheidingen en het voeren van alimentatiezaken. Zij regelen de scheiding of de alimentatiezaak van begin tot eind voor een vast tarief. Zo weet u zeker waar u qua kosten aan toe bent.
Wil je in contact komen met een goede advocaat of mediator bij jou in de buurt? Neem dan even contact op met onze juridische medewerkers. Zij bekijken wat in jouw situatie verstandig is, geven advies en brengen je in contact met de juiste specialist.