Advocaat tegen vast tarief inschakelen? Wij helpen u verder!

Een scheiding of alimentatiekwestie kan veel geld kosten. Ieder gesprek, telefoontje of mailtje wordt door de advocaat of mediator in rekening gebracht. Zo kun je achteraf voor vervelende verrassingen komen te staan. Wil je precies weten waar je qua kosten aan toe bent? Dan is een vast tarief heel prettig. Onze advocaten helpen je graag verder tegen hun vaste tarieven. Meer weten? Leg je zaak voor aan onze juridisch adviseurs. Indien nodig brengen zij je in contact met een ervaren familierechtadvocaat bij jou in de buurt. LET OP: Het is ook mogelijk om hulp tegen het laagste uurtarief te krijgen.

De Nationale Adviesbalie werkt samen met specialisten in heel Nederland.
Zij pakken uw zaak op tegen een vast tarief!

Onze vaste tarieven

Alimentatiewijziging

Iedere verandering van omstandigheden kan een goede reden zijn om de kinder- of partneralimentatie te verlagen of te verhogen. Wil je bekijken of jouw zaak kans van slagen heeft? Wij geven je graag advies.

Echtscheiding gezamenlijk verzoek zonder kinderen

Weten jullie al precies hoe jullie de scheiding willen regelen? Dan hoeven de afspraken alleen nog op papier gezet te worden door de advocaat in een echtscheidingsconvenant. Vervolgens dient de advocaat de scheiding in bij de rechter.

Echtscheiding gezamenlijk verzoek met kinderen

Hebben jullie kinderen, dan moet er naast een convenant ook een ouderschapsplan komen. Zijn jullie hier ook helemaal over uit, dan kan de advocaat alles op papier zetten en indienen bij de rechter.

Echtscheiding gezamenlijk verzoek zonder overeenstemming zonder kinderen

Willen jullie proberen om in goed overleg tot afspraken te komen, maar zijn er nog wel discussiepunten. Ook dan kun je samen terecht bij de advocaat. Deze gaat met jullie om tafel om tot oplossingen te komen en zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld.

Echtscheiding op gezamenlijk verzoek zonder overeenstemming met kinderen

Zijn jullie er nog niet helemaal uit en hebben jullie professionele hulp nodig om tot duidelijke afspraken te komen of voor het opstellen van een goed ouderschapsplan voor de kinderen? Een gezamenlijke advocaat kan jullie verder helpen en de scheiding van a tot z begeleiden.

Echtscheidingsmediation zonder kinderen

Willen jullie in goed overleg tot goede afspraken komen en kiezen jullie voor een wat minder zakelijke aanpak, dan kan een mediator jullie goed verder helpen.

Echtscheidingsmediation met kinderen

Hebben jullie kinderen, dan kan de mediator jullie goed helpen om tot goede afspraken te komen. Hierbij zal het belang van de kinderen voorop staan.

Hulp tegen laagste uurtarief

Wij kunnen vrijwel elke zaak binnen elk rechtsgebied ook oppakken tegen het laagste uurtarief. Je kan met elk juridisch probleem bij ons terecht.

Onze specialist Mieke helpt jou graag verder bij het vinden van de juiste advocaat of mediator tegen een vast tarief voor jouw zaak.

Bel ons voor vragen op 088-6002809 (gebruikelijke belkosten)
150+
Advocaten
60+
Advocaat kantoren
5000+
Juridische zaken
8000+
Tevreden klanten

Wie zijn wij

De Nationale Adviesbalie is er voor zowel particulieren als voor ondernemers die op zoek zijn naar begrijpelijke juridische informatie, kwalitatieve hulp en de juiste juridische specialist.

Wij bieden op onze websites uitgebreide juridische informatie over veel verschillende rechtsgebieden. Daarnaast beschikken wij over een gratis juridische helpdesk.

Onze juridisch adviseurs staan je graag te woord en gaan samen met jou op zoek naar een goede oplossing.
Wij werken samen met ervaren advocaten, juristen en mediators. De kantoren zitten verspreid over heel Nederland, dus er zit altijd een juridische specialist bij jou in de buurt.

Doelstellingen van De Nationale Adviesbalie

  • Het bieden van juridische informatie
  • Helpen bij het nemen van beslissingen
  • De klant verder op weg helpen en eventueel in contact brengen met een goede advocaat, jurist of mediator.
De medewerkers van NAB.nl helpen je graag verder bij het vinden van de juiste advocaat, jurist of mediator voor jouw zaak.
Bel ons voor vragen op 088-6002809
(gebruikelijke belkosten)

Contactformulier Vast Advocatentarief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Gratis juridisch advies via helpdesk
  • Landelijk netwerk van advocaten
  • Binnen een werkdag contact met een advocaat
  • Alle werkdagen bereikbaar